عدد الرسائل : 118 العمر : 34 علم الدوله : المزاج : المهنه : sms :
تاريخ التسجيل : 16/01/2009
موضوع: شاورمة على الطريقة التركي الإثنين يناير 19, 2009 12:32 pm
السلام عليكم
شاورمة على الطريقة التركي
المقادير:
• كيلو شرائح فيليه كندوز. • 2 معلقة بهارات. • ملح / فلفل. • نص كوب خل. • شرائح من اللية الضاني "علشان تديها طعم". • بصل مقطع مكعبات.
الطريقة:
• هنحط شرائح اللحمة في حلة "بايريكس" ونتبلها بالملح والفلفل والبهارات ونحط عليهم البصل.
• نحط عليها شرائح اللية علشان تعطي رائحة وطعم حلو وبعد كده هندخلها الفرن.
• بعد ما تخرج من الفرن نشيل اللية من عليها.
• نجيب طاسة ونحط فيها زيت ونحط عليها الشاورمة اللي خرجت من الفرن ونقلبهم مع بعض...وبعد كده نجيب عيش شامي كبير وندهنه سلطة طحينة ونحشيه بالشاورمة ونقفل رغيف العيش كويس.
• نجيب طاسة وندهنها زبدة ونحطها على النار ونحط الرغيف في الطاسة لغاية ظهره ما يحمر وبعد كده نقلبه على وشه علشان هو كمان يحمر.